Nationala

Adrian Ilie e îngrijorat înainte de România - Andorra: „Seacă și Dunărea dacă nu batem” » Ce probleme vede la națională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 octombrie 2023

Adrian Ilie a comentat prestația României din meciul cu Belarus (0-0) și a prefațat disputa de duminică, cu Andorra.

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.

Fostul atacant a explicat că în această campanie, jocul României suferă în atac și la mijloc și îi cere selecționerului Edi Iordănescu să găsească soluții.

Adrian Ilie e îngrijorat înainte de România - Andorra

„Bine că suntem neînvinși... Am văzut o declarație. Nu ne bate nimeni deocamdată. Suntem în cărți pentru locul doi, dar jocul suferă foarte mult. Suntem unde trebuie în momentul de față, suntem calificați, dar jocul suferă. Nu jucăm nimic, doar stăm și suferim cu Elveția sau cu Israel.Au câte 15 ocazii de gol... 

Jucăm la 0-0 și vedem dacă ne calificăm așa. Nu vezi că se poate? Facem 0-0 și cu Andorra. Se poate, totul e posibil. Seacă și Dunărea dacă nu batem. 

Din punctul meu de vedere, jocul ofensiv suferă. Am impresia că soluțiile nu sunt foarte bune. Mie nu mi-a plăcut naționala. Vorbim de faptul că dominăm, că plimbăm mingea din stânga în dreapta, dar nu ajungem să nu avem ocazii cu Belarus. Și vorbim de Belarus. Cu Elveția nu ajungem la poartă.

Trebuie ca selecționerul să găsească soluții pentru jucătorii din atac. Și la mijlocul terenului suferim. Nu apucăm să punem mingea într-o poziție bună pentru atacanți. Se vorbește că nu găsim soluții. Păi nu găsim soluții pentru că nu ajungem în careu”, a a declarat Adrian Ilie pentru Fanatik.

VIDEO Denis Drăguș, declarații după Belarus - România: „Sunt încrezător că avem puterea de a ne califica”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.