Euro 2024

Internaționalul francez trecut pe la Barcelona, gest scandalos » Ce făcea în timpul momentului de reculegere: „Oribil! Ar trebui dat afară din lot!”

Jean-Clair Todibo (23 de ani), fundașul central de la Nice, fost la Barcelona, a fost surprins în timp ce zâmbea pe banca naționalei Franței în timpul unui moment de reculegere în memoria victimelor din războiul declanșat în Israel/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 15 octombrie 2023

Jean-Clair Todibo (23 de ani), fundașul central de la Nice, fost la Barcelona, a fost surprins în timp ce zâmbea pe banca naționalei Franței în timpul unui moment de reculegere în memoria victimelor din războiul declanșat în Israel.

Todibo a făcut parte din lotul Franței la meciurile din preliminarii, iar la partida cu Olanda, 2-1, a făcut un gest care a stârnit furia fanilor. Înainte de fluierul de start, pe stadionul din Amsterdam s-a ținut un minut de reculegere pentru victimele atacurilor teroriste din Irsael, dar și în urma unui atac la o școală din orașul francez Arras, de vineri.

Atacatorul a ucis un profesor și a rănit alți trei, într-un atac care a îngrozit Franța. În timp ce toată lumea respecta momentul de reculegere, Todibo a fost surprins pe bancă zâmbind.

Fanii au reacționat la adresa lui Todibo

Todibo, zâmbind în timpul minutului de reculegere/ foto: captură Twitter

Gestul jucătorului de la Nice nu a trecut neobservat și a fost taxat de fani pe rețelele de socializare:

  • „Nu avem nevoie de acest bufon în echipa Franței” 
  • „Gestul lui Todibo e oribil. Respectul pentru victime nu e de negociat. Să își ceară scuze imediat” 
  • „Ar trebui dat afară din echipă, e simplu” 
  • „Ar trebui dat afară din cauza lipsei de respect. Dacă tatăl lui ar fi printre victime, ar mai râde?”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.