Nationala

„O echipă slăbuță. Nici Elveția nu e cum ni s-a părut” » Concluzia „tricolorului” care visează la primul loc în grupă

+40 Foto
România a obținut cea mai clară victorie din campania preliminară pentru EURO 2024, 4-0 cu Andorra. Nicușor Bancu, fundașul stânga „tricolor”, își dorește primul loc în grupă.

Articol de Vlad Nedelea, Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video)  —  Monday, 16 October 2023

România a obținut cea mai clară victorie din campania preliminară pentru EURO 2024, 4-0 cu Andorra. Nicușor Bancu, fundașul stânga „tricolor”, își dorește primul loc în grupă. 

Nicușor Bancu nu a fost foarte entuziasmat de victoria contra Andorrei, pe care a caracterizat-o drept o „echipă slăbuță”. 

VIDEO. Nicușor Bancu, după România - Andorra 4-0

„Cred că am bucurat toată România, nu doar copiii. Așteptam de mult să ajungem pe primul loc. Eu zic că am făcut o campanie bună. Am făcut o partidă bună, mai avem în noiembrie două partide tari. 

Au fost extraordinari copiii, au făcut mai multă gălăgie decât oamenii mari. Le mulțumim! Sper să vină toată lumea la stadion, e frumos să avem suporteri alături de noi.

Nu a fost un meci foarte greu, știam că Andorra este o echipă slăbuță. Am dat totul pe teren și s-a văzut.Am făcut totul exact cum am pregătit. Mister a fost foarte explicit. Ne așteptam să câștigăm.

Cei din Belarus sunt o echipă bună, s-a văzut acest lucru și cu noi. Au marcat trei goluri Elveției... La cum arată situația acum, avem o șansă foarte mare de a ne califica. Putem termina și pe primul loc, Elveția nu e o nucă așa tare cum credeam la începutul campaniei. Facem poză clasamentului la final”, a spus Nicușor Bancu. 

Sper să se rezolva cât mai repede situația din Israel și să se joace totul pe teren. Eu mi-aș dori să fie meciurile normal, conform planificării de la început, să nu existe niciun dubiu
- Nicușor Bancu

VIDEO. Atmosferă fabuloasă creată de cei 21.000 de copii prezenți pe Arena Națională la România - Andorra

>

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre România - Andorra: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.