Nationala

Lecție de bun-simț dată de un grup de copii la finalul meciului România - Andorra

+5 Foto
Copiii strângâng deșeurile de pe Arena Națională foto: GSP

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Monday, 16 October 2023

România a învins Andorra, scor 4-0, și a urcat, provizoriu, pe primul loc al grupei I de calificare la EURO 2024. Mai mulți copii care au fost pe stadion au dat dovadă de civilizație la finalul meciului, strângând gunoaiele din zona în care au fost repartizați.

La finalul meciului, mai mulți copii au fost surprinși de reporterii GSP cum strângeau ambalajele de pe Arena Națională, îndrumați de însoțitori. 

Un grup de copii a strâns în urma lor la finalul meciului

Copiii au adunat gunoaiele din jurul lor, pahare de plastic, ambalaje alimentare, și le-au dus la coșurile de gunoi din zonă. 

În imagini se poate observa cum unul dintre însoțitori îi încuraja pe micii suporteri să adune tot ce este în jurul lor, în timp ce altul îi fotografia. Vizibil obosiți după un meci la care au făcut o atmosferă furibundă, copiii au ascultat și au făcut curat în jurul lor. 

Aproape 22.000 de copii au asistat la meciul România - Andorra

În urma incidentelor de la meciul România - Kosovo, scor 2-0, „tricolorii” au disputat meciul cu Andorra doar în prezența copiilor sub 14 ani. Tineri suporteri din toată țara s-au mobilizat și, alături de însoțitorii lor, au venit șă-și încurajeze favoriții. Aproape 22.000 de copii au asistat la meciul România - Andorra.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.