Campionate

Karim Benzema și-a arătat sprijinul față de victimele războiului din Fâșia Gaza, iar un fost internațional israelian l-a înjurat în 5 limbi: „Ești un fiu de c***ă”

Karim Benzema, atacant Al Ittihad. Foto: Instagram @karimbenzema

Articol de Vlad Roșu  —  Monday, 16 October 2023

Fostul portar al naționalei Israelului, Dudu Aouate (45 de ani), a postat pe rețeaua X un mesaj ofensator la adresa lui Karim Benzema (35 de ani), atacantul formației saudite Al Ittihad, cel care și-a arătat susținerea față de locuitorii Fâșiei Gaza, în contextul atacului declanșat de gruparea paramilitară palestiniană Hamas în Țara Sfântă

În dimineața zilei de 7 octombrie, Hamas a lansat peste 5.000 de rachete asupra Israelului. Karim Benzema, fostul atacant al lui Real Madrid și al naționalei Franței, și-a arătat sprijinul pentru locuitorii Fâșiei Gaza. 

„Toate rugăciunile noastre se îndreaptă către locuitorii din Gaza, care sunt din nou victimele acestor bombardamente nedrepte, care nu cruță viețile femeilor și copiilor” a scris Benzema pe contul personal de pe rețeaua X.

Dudu Aouate, fostul portar al naționalei Israelului, l-a insultat pe Karim Benzema în 5 limbi diferite: „Ești un fiu de c***ă”

Dudu Aouate, fost portar la echipe precum Hapoel Haifa, Maccabi Haifa, Racing Santander, Deporivo La Coruna și RCD Mallorca, retras din activitate în 2014, a ținut să-i răspundă francezului. 

Israelianul a scris același mesaj, în care l-a înjurat pe Benzema, în 5 limbi diferite: ebraică, franceză, engleză, arabă și spaniolă. 

„Ești un fiu de c***ă”, a fost mesajul dur pe care Dudu Aouate i l-a transmis lui Karim Benzema. 

Dudu Aouat, pe vreme când îmbrăca tricoul lui RCD Mallorca

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.