Liga 1

Prețuri uriașe la Hermannstadt - Dinamo! Cât costă cel mai ieftin bilet

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 16 octombrie 2023

Hermannstadt a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, din etapa a 13-a din Superligă. Cel mai ieftin costă 50 de lei.

  • Hermannstadt - Dinamo se joacă sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

În această dimineață, clubul din Sibiu a pus în vânzare, online, bilete pentru disputa cu Dinamo. Iar prețurile pentru tichete încep de la 50 de lei și ajung până la 100 de lei.

Prețuri mari la biletele pentru Hermannstadt - Dinamo

Cele mai ieftine bilete, cu excepția celor pentru copii, care costă 45 de lei, sunt la Peluza Nord, acolo unde vor sta gazdele.

La tribuna a 2-a, un tichet la Hermannstadt - Dinamo costă 90 de lei, în timp ce unul la tribuna 1 valorează 100 de lei.

Fanii lui Dinamo vor sta pe Peluza Sud, acolo unde au stat și la meciul cu CSC Șelimbăr, din Liga 2. Pentru această zonă încă nu s-au pus bilete în vânzare, urmând a exista o vânzare specială.

Prețurile biletelor la Hermannstadt - Dinamo

  • Peluza Nord - 50 de lei
  • Family Zone (tribuna a 2-a) - 45 de lei (copil), 90 de lei (adult)
  • Tribuna a 2-a - 90 de lei
  • Tribuna 1 - 100 de lei

Dinamo va pleca de joi la Sibiu 

Ovidiu Burcă a decis ca echipa să plece de la Săftica spre Sibiu cu două zile înaintea confruntării cu trupa lui Marius Măldărășanu. Astfel, joi, după conferința de presă, Dinamo va pleca spre Transilvania. Vineri, echipa se va antrena la Sibiu. 

„Este și acel drum încurcat, până la Sibiu, cinci-șase ore cu autocarul, dacă nu chiar mai mult, un drum aglomerat. S-a găsit acolo un teren unde să ne antrenăm, să nu fim pe fugă, să ajungem obosiți la Sibiu. În plus, mai ies și băieții din atmosfera de la Săftica, mai schimbă peisajul”, au transmis dinamoviștii.

VIDEO Andrei Nicolescu, despre situația de la Dinamo: „Încercăm să tratăm altfel această criză”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.