Liga 1

Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „E mincinos!” » Cere unui jucător să renunțe la națională: „De ce să te batjocorească?”

Articol de Sergiu Alexandru, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 16 octombrie 2023

După ce Mihai Stoica l-a atacat pe Edi Iordănescu pentru că l-a lăsat în tribună pe Darius Olaru la meciul România - Andorra 4-0, și Gigi Becali a venit cu o replică dură.

 Patronul FCSB a fost deranjat că selecționerul a declarat că mijlocașul roș-albaștrilor a acuzat probleme medicale și l-a atacat, la rândul său, pe Edi Iordănescu.

 VIDEO Gigi Becali: „Olaru mai bine se retrage de la națională” 

>

Gigi Becali a dezvăluit că va vorbi cu Darius Olaru pentru a-i spune să se retragă de la națională.

„Olaru nu avea nimic. Edi a vrut să se răzbune, să arate cât e de important. A zis «Eu cu Andorra nu am nicio problemă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii în tribună». Trimite-i, mă, pe toți. Și pe Coman. Nici nu mă interesează. Probabil din cauza mea, că ce am zis eu. 

El zice minciuni, că Olaru are nu știu ce... Doctorul naționalei l-a sunat pe doctorul nostru și i-a zis că așa au hotărât antrenorii. El e mincinos și nu face nici dreptate. Dacă aveam antrenor, din grupa asta eram deja calificați. Poți să pupi icoanele cât vrei... Mama lui le pupă cu credință, și poate așa îl ajută Dumnezeu... 

Eu am zis că ne calificăm de pe locul 1, dar dacă nu e dreptate și e minciună, cum să ne calificăm? Ne bate Israel și pierdem.

Nu mă interesează când sunt minciuna și nedreptatea. Nici nu mă uit. Ca să nu fiu împotriva naționalei, mai bine nu mă uit. Îmi văd de treaba mea și întreb cât a fost scorul.

Eu o să vorbesc cu Olaru și o să îi zic «Retrage-te!». E un sfat, nu-l oblig. De ce să te duci dacă ăia te batjocoresc în tribună?”, a spus Gigi Becali într-o discuție cu presa.

La final, acesta a mai avut un mesaj pentru selecționer: „Sunt curios ce va mai zice Edi. Nu se gândește că vine replica? El s-a gândit că Olaru nu zice nimic, dar a zis doctorul naționalei. Trebuia să-l atenționeze pe doctorul naționalei. Olaru nu avea nimic... Poate face Dumnezeu dreptate și îl lasă acasă, ca să nu mai auzim de el, ca antrenor”. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.