Stiri extrasport

Mario Balotelli i-a râs în față lui Zlatan Ibrahimovic, după „indirecta” suedezului » Imaginea postată de italian, acuzat că „a irosit toate șansele primite în carieră”

Mario Balotelli (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru Stanciu  —  Monday, 16 October 2023

Zlatan Ibrahimovic (42 de ani) a făcut recent o comparație între Mario Balotelli (33 de ani) și Rafael Leao (24 de ani), susținând că Leao este la un nivel la care Balotelli n-a putut ajunge niciodată.

Ibrahimovic a fost întrebat de presa italiană dacă există diferențe între Rafael Leao și Mario Balotelli. Suedezul, care a fost coleg cu ambii jucători, susține că Leao se află deja la un nivel ridicat, nivel pe care Balotelli nu l-a putut atinge niciodată din cauza faptului că a ratat prea multe șanse.

Rafael Leao a încercat în meciul cu Newcastle din prima etapă a Ligii Campionilor să marcheze cu călcâiul, lucru pe care l-a încercat și Balotelli într-un meci amical pe vremea când evolua la Manchester City. În urma tentativei eșuate, Balotelli a fost scos imediat de pe teren și s-a certat cu antrenorul său de la acea vreme, Roberto Mancini (58 de ani).

Zlatan Ibrahimovic: „Balotelli a avut multe oportunități și le-a irosit pe toate”

„Când un tânăr jucător are șansa să-și exploateze talentul, dar nu o face, este rușinos. Balotelli a avut multe oportunități, dar le-a irosit pe toate, acesta este adevărul. 

Leao nu este ca Mario, tentativa aceea de a marca cu călcâiul este grozavă. Dacă reușea acel gol, era genial. Aceste lucruri demonstrează de ce Leao este la acel nivel, iar Balotelli se află în tribune“, a declarat suedezul, potrivit Gazzetta Dello Sport.

Replica lui Balotelli n-a întârziat să apară, italianul a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care ridică trofeul Champions League. În postare Balotelli l-a etichetat pe Ibrahimovic, care n-a câștigat niciodată acest trofeu.

Postarea lui Mario Balotelli

Balotelli și Ibrahimovic au fost colegi la Inter Milan timp de două sezoane, între 2007 și 2009. Suedezul a plecat la Barcelona în schimbul sumei de 69 de milioane de euro chiar înaintea sezonului în care Inter a cucerit trofeul Champions League.

Mario Balotelli: „Când am jucat la Manchester erai speriat”

Balotelli a comentat și la postarea cu comentariile lui Ibrahimovic la adresa sa: „Când am jucat la Manchester erai speriat, iar eu voiam să câștigăm. Anul următor am câștigat oricum Champions League fără tine, dar, Zlatan, încă te iubesc”.

Balotelli a făcut referire la meciul pierdut de Inter pe „Old Trafford” contra lui Manchester United, scor 2-0, când cei doi au fost titulari în atacul „nerazzurrilor”.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.