Campionate

Dintr-un VAN în altul » Rashford și-a luat un Mercedes de 250.000 de lire sterline!

Rashford nu are un debut de sezon reușit, ca și Manchester United

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 16 October 2023

Atacantul lui Manchester United, Marcus Rashford, schimbă mașinile de la o lună la alta. De la un VAN Mercedes Vito Maybach de 180.000 de lire sterline, achiziționat în septembrie, a trecut la un altul, mai mare și mai bine dotat, dar și cu 70.000 de lire mai scump.

Luna și mașina. Nemulțumit cu VAN-ul pe care și-l cumpărase în septembrie ca să-l ducă la antrenament, un Mercedes Vito Maybach de 180.000 de lire sterline (208.000 de euro), internaționalul englez Marcus Rashford și-a achiziționat un altul. A rămas la Mercedes, dar a ales un alt model, mai mare, pe care a dat 250.000 de lire (289.000 de euro)!

Pat dublu, interior din piele, numeroase gadgeturi

Unul care oferă confort sporit, cu scaune care se pot transforma într-un pat dublu. Furgoneta are tavan înalt și este dotată, de asemenea, cu interior din piele, un televizor și multe gadget-uri.

Sprinter-ele personalizate pot avea instalate toalete, tavane pline cu lumina stelelor, perdele electrice automate și mese electrice. Unele versiuni au chiar frigidere încorporate și aparate Nespresso!

Rashford a schimbat trendul

Atacantul lui Manchester United, 25 de ani, este cunoscut pentru afinitatea sa pentru mașinile sport și Rolls-uri. Dar pare să fi schimbat trendul de când și-a distrus Rolls-Royce-ul Wraith de 700.000 de lire sterline, într-o tamponare cu mașina condusă de o pensionară, pe 23 septembrie.

Rashford a optat pentru un șofer după accident

Săptămâna trecută, Rashford a fost văzut sosind la baza de pregătire de la Carrington la bordul unei camionete mai mici Mercedes, condusă de un șofer. El a optat pentru șofer după accidentul cu Rolls-ul, când a doborât și un semafor. 

1gol și 3 pase decisive a bifat Marcus Rashford în acest sezon, în 10 partide oficiale

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.