Euro 2024

Scene incredibile în Bosnia: un fan a intrat în teren și l-a ATACAT pe Cristiano Ronaldo!

+24 Foto
Cristiano Ronaldo, atacat de un spectator intrat pe teren în Bosnia - Portugalia

Articol de Remus Dinu  —  luni, 16 octombrie 2023

Scene cu adevărat reprobabile s-au consumat luni seara la Zenica, la confruntarea din preliminariile EURO 2024 dintre Bosnia și Portugalia. Fanii bosniacilor n-au gustat prea bine scorul de pe tabelă și și-au vărsat furia pe Cristiano Ronaldo!

Spre finalul primei reprize, când portughezii marcaseră deja de patru ori, „veteranul” lusitanilor a fost atacat de un fan care a sărit din tribună și s-a năpustit fix în direcția sa!

Bărbatul recalcitrant a ajuns până la marginea terenului, unde Ronaldo se afla în acel moment, și a încercat să-l îmbrâncească pe starul lui Al Nassr. 

Imediat, o „armată” de stewarzi l-a înconjurat pe invadator, încercând în același timp să-l îndepărteze pe Ronaldo din zona periculoasă. Fanul a fost imobilizat, iar Cristiano s-a resimțit, fiind călcat, cel mai probabil, în meleul creat.

Partida s-a reluat, însă fiasco-ul organizatori a continuat. Un alt spectator a pătruns pe teren la pauză, cu intenții pașnice, însă. Acesta a mers tot la Cristiano Ronaldo, în încercarea de a obține un selfie. CR7, luat pe sus cu doar câteva minute mai devreme, nu l-a refuzat pe fanul său. După 45 de minute, Bosnia - Portugalia era 0-5!

Cristiano Ronaldo marcase de două ori până să fie atacat

La 38 de ani și jumătate, Cristiano Ronaldo continuă să „strălucească” în naționala lusitană. După ce a depășit granița celor 200 de meciuri jucate la prima reprezentativă, CR7 a reușit o „dublă” la Zenica. E pe primul loc la numărul de goluri marcate în 2023 - 40!

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.