Nationala

Florin Răducioiu simte că ultimul transfer l-a „stricat” pe internaționalul român: „Nu mai e rapid, percutant. Să nu se automulțumească”

+40 Foto
Denis Alibec, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 17 octombrie 2023

Fostul internațional Florin Răducioiu (53 de ani), ex-atacant cu 21 de goluri la echipa națională, consideră că transferul în Qatar, la Muaither SC, i-a dăunat lui Denis Alibec (32 de ani).

Printre cei mai buni din SuperLigă sezonul trecut, în care a cucerit titlul alături de Farul, Denis Alibec a făcut pasul în Qatar în această vară.

Vârful de națională a înscris două goluri în cele 5 meciuri jucate până acum în Qatar, iar evoluțiile sale pentru echipa națională au lăsat de dorit: Alibec a înscris un singur gol, la 1-1 cu Israel, în ultimele 4 partide.

Florin Răducioiu simte că transferul în Qatar l-a tras în jos pe Alibec.

Florin Răducioiu: „Nu mai e același Alibec, nu mai e rapid, percutant”

„Mi se pare că nu mai e acelaşi Alibec. Gică Hagi e de mare valoare, face pregătire de talie europeană. Mental nu mi se mai pare Alibec... Ochiometric nu mi se mai pare acel jucător rapid, percutant.

A avut două, trei atacuri la Budapesta (n.r. - cu Belarus, la 0-0) şi trebuia să dea gol. Anul trecut a fost jucătorul campionatului. Sper să nu se automulţumească”, a comentat Răducioiu la OrangeSport.

Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF, a completat: „Acum şase luni, Alibec era un jucător mult mai bun decât acum. E diferenţă de antrenamente. Pentru mine, Alibec este genul de fotbalist care te ucide la acele două, trei mingi de contraatac pe care le-am avut cu Belarus. Acum nu a reuşit, dar sper să facă asta în noiembrie”.

Alibec marcase 14 goluri și oferise 8 assisturi sezonul trecut, în 31 de meciuri la Farul.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.