Liga 1

Aflat într-un moment delicat, Andrei Ivan a mutat strategic: „Suntem încântați să anunțăm că am semnat cu atacantul Universității”

Andrei Ivan // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 17 octombrie 2023

Andrei Ivan (26 de ani) și-a schimbat impresarul. Atacantul Universității Craiova este reprezentat acum de agenția Forward Sports, deținută de agentul Mihai Stan.

Pe plan sportiv, Andrei Ivan traversează o perioadă delicată. Atacantul Universității Craiova a înscris doar 3 goluri în cele 11 apariții din acest sezon și a pierdut rolul de titular pe care-l avea în formația alb-albastră.

Ivan pare că s-a plafonat în Bănie, acolo unde a revenit în urmă cu 4 ani, iar acum a luat o decizie importantă, cel mai probabil în speranța că această colaborare îi va aduce un transfer în străinătate.

Andrei Ivan a semnat cu un impresar nou

Ivan și-a schimbat impresarul. El a semnat cu Forward Sports, agenție de impresariat care mai are în portofoliu nume din SuperLigă sau trecute prin campionatul românesc, precum Alexandru Albu, Christian Irobiso, Lukas Zima.

„Suntem încântați să anunțăm că am semnat cu atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan. Bine ai venit în familia noastră”, a scris pe Instagram agenția menționată.

Până acum, Ivan fusese reprezentat de Carp Football Management, firma lui Ion Carp, impresar din Republica Moldova cu licență FIFA.

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux

La începutul acestui an, pe numele lui Ivan a venit o ofertă de la Bordeaux, echipă din liga a doua franceză. Transferul nu s-a materializat pentru că Bordeaux a ratat promovarea în prima ligă. 

În caz că Bordeaux urca în Ligue 1, acordul era ca oltenii să primească 3 milioane de euro în schimbul lui Ivan. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.