Liga 1

Dezvăluiri despre Anamaria Prodan din vestiarul FCSB: „A știut să facă asta”

Articol de David Marinescu  —  marţi, 17 octombrie 2023

Mihai Pintilii, cel care conduce staff-ul FCSB alături de Elias Charalambous, a dat detalii despre perioada petrecută ca jucător la echipa roș-albastră în mandatul lui Laurențiu Reghecampf.

Fostul mijlocaș a vorbit despre importanța pe care impresarul Anamaria Prodan, la acea vreme soția lui Reghecampf, a avut printre jucători și cum aceasta a ajutat la crearea unui grup, între jucătorii și între soțiile acestora.

Mihai Pintilii dezvăluie: „Anamaria Prodan a știut să ne unească”

Anamaria a făcut o chestie foarte bună. A știut să ne unească. A contribuit la interacțiunea între soții. Ele sunt și azi prietene, ies, vorbesc. Chiar recent am fost la masă cu Rusescu, Bourceanu și Chipciu. 

Familiile noastre s-au apropiat. Chiar și după ce ea a «dispărut», soțiile încă se vedeau și ieșeau”, a spus Mihai Pintilii la podcastul „SportCast cu Sile”, citat de OrangeSport.

În cazul meu nu au existat presiuni să semneze cu ea. Nu știu despre alții, dar în cazul meu nu au fost. Și dacă venea Reghe să-mi spună să semneze cu Anamaria, semnam. El m-a adus la Steaua. De ce să nu semnez? 

- Mihai Pintilii

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.