Nationala

Mihai Stoichiță a vorbit despre șansele de calificare la EURO

Mihai Stoichiță

Articol de Vlad Roșu  —  miercuri, 18 octombrie 2023

Mihai Stoichiță (69 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a vorbit despre șansele naționalei României de a se califica la Campionatul European din 2024, din Germania. 

În octombrie, România a remizat cu Belarus, la Budapesta, scor 0-0, și a învins Andorra la București, 4-0. Prima reprezentativă este liderul grupei I după 8 meciuri disputate, cu 16 puncte, 1 peste Elveția și 5 peste Israel, formații care au o partidă, respectiv două în minus. 

„Tricolorii” le vor înfrunta în noiembrie, în ultimele două meciuri din calificări, pe Israel, în deplasare, și pe Elveția, acasă. 

Mihai Stoichiță, despre șansele României de a se califica la EURO 2024: „Dacă batem Israelul, vorbim de calificare”

„Eu nu mă pricep la procente, dar cred că avem şanse mari să ne calificăm la EURO. Avem meciul cu Israel, pe care îl jucăm pe teren neutru cel mai probabil, pentru că nu cred că se va schimba situaţia (n.r. - războiul din Israel, declanșat de Hamas, grupare paramilitară palestiniană). 

E şansa noastră şi trebuie să o speculăm. Dacă batem Israelul în primul meci, nu mai vorbim de procente, vom vorbi de calificare”, a declarat Mihai Stoichiță, conform Orange Sport. 

Clasamentul la zi din grupa României

VIDEO. România - Andorra » Declarațiile lui Ianis Hagi, MVP-ul partidei de pe Arena Națională: „Este o victorie normală, trebuia să câștigăm”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.