Liga 1

Valeriu Iftime face un anunț major! Ce se va întâmpla cu FC Botoșani, dacă retrogradează în Liga 2: „Sută la sută!”

Valeriu Iftime / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 18 octombrie 2023

FC Botoșani va fi istorie dacă echipa retrogradează în liga secundă! Valeriu Iftime, finanțatorul grupării moldave, a anunțat că-și va retrage finanțarea în cazul în care clubul său ajunge la „matineu”. În prezent, Botoșaniul e „lanterna roșie” a Superligii.

S-au dus vremurile în care Botoșaniul se transformase într-o nucă tare a întrecerii interne și bătea la porțile cupelor europene! Clubul care a aniversat 10 ani neîntrerupți pe prima scenă suferă în acest sezon, iar amenințarea retrogradării îi dă fiori reci lui Valeriu Iftime.

„Cred că suntem conștienți cu toții că avem o poveste complicată și că avem două sau trei meciuri infernale și [riscăm să] terminăm turul acesta într-un mod absolut deplorabil față de ce am crezut noi că o să facem.

Dumnezeu ne luminează și ne dă puterea [să facem] ce trebuie să facem, adică puncte. Nici dacă-mi spuneți acum nu cred! (n.r - că echipa sa e ultima în Liga 1). Dacă mă uit în clasament, văd, dar nu cred! Am o echipă care știe fotbal, dar are nevoie și de baftă”, a spus Iftime, într-un interviu pentru sport.ro.

Iftime nu glumește: „Dacă ajungem în Liga 2, să mă mai sunați să mă întrebați ce fac în enegetic, în mediu”

Charismaticul om de fotbal a continuat: 

„Nu vag, mă gândesc bine și apăsat (n.r. - la retrogradare)

Dacă, ferească Dumnezeu!, ajungem acolo... o să mă sunați să mă mai întrebați ce fac în [domeniul] energetic, în mediu, în altceva, nicidecum în fotbal, că nu mai pot să mă ascociez cu acest minunat sport. 

Sută la sută! (n.r. - se retrage dacă echipa ajunge în liga secundă). Caut soluții să nu ajung acolo sau caut soluții să rămân, cumva, în fotbal, dar nu în Liga 2 la Botoșani. Să vedem, nu știu!”, a comentat Iftime. 

Pe parcursul ultimilor ani, Valeriu Iftime a spus în repetate rânduri că e tentat să iasă din fenomen. Ultima oară, a amenințat cu retragerea după meciul cu Hermannstadt din septembrie, încheiat 2-2, în urma căruia a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Andrei Chivulete.

„Dacă mi se mai întâmplă două din astea… eu plec, pur și simplu!”, spunea Iftime la acel moment

VIDEO Valeriu Iftime altfel: ce urmărește la TV, ce femeie din viața publică îi place, cea mai importantă personalitate întâlnită

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.