Nationala

Gică Hagi a fost întrebat despre dialogul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu: „Nu vreau să fac bârfă la televizor”

Gheorghe Hagi

Articol de David Marinescu  —  Thursday, 19 October 2023

Antrenorul Farului Constanța, Gică Hagi (58 de ani), a comentat gestul făcut de Edi Iordănescu (45 de ani), selecționerul naționalei României, acela de a-l suna pe Gigi Becali, patronul FCSB. 

Luni dimineață, a doua zi după victoria României cu Andorra, scor 4-0, finanțatorul roș-albaștrilor l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce fostul antrenor de la FCSB precizase că Darius Olaru (25), mijlocașul vicecampioanei, nu a fost inclus în lot din cauza unei accidentări. Becali chiar i-a sugerat jucătorului să renunțe la echipa națională. 

Între timp, Gigi Becali și Edi Iordănescu s-au împăcat, după ce selecționerul l-a sunat pe patronul FCSB și i-a prezentat exact care este situația. 

Întrebat despre acest subiect, Gică Hagi a spus că nu poate comenta un astfel de caz, având în vedere că nu are prea multe date în legătură cu ce s-a întâmplat. 

Gică Hagi a evitat să vorbească despre dialogul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu: „De ce mă întrebați pe mine?”

„De ce mă întrebați pe mine? Fiecare are propriul lui stil, întrebați-l pe Edi (n.r. - Iordănescu). Eu nu pot să comentez acest gen de reacții. 

Fiecare face ce își dorește, eu nu pot să spun. Eu văd într-un fel lucrurile și nu vreau să creez polemică. Când o să fiu eu implicat, probabil o să vă spun ceva.

Nu am elemente să vă spun ce s-a întâmplat, nu știu ce s-a întâmplat. Nu vreau să fac bârfă la televizor. Nu pot să dau un răspuns dacă nu cunosc detaliile”, a afirmat Gică Hagi, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO. România - Andorra » Edi Iordănescu, mesaj puternic: „O să-i apăr pe acești băieți chiar și când nu o să mai fiu selecționer”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.