Liga 1

Hagi a oferit explicații pentru forma proastă a lui Mazilu: „Se vede asta”

Adrian Mazilu/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 19 octombrie 2023

Gică Hagi (58 de ani), managerul tehnic de la Farul, a oferit motivul pentru care Adrian Mazilu (18 ani) are un randament modest în acest sezon.

GSP a făcut analiza randamentului lui Mazilu în acest sezon, iar concluzia e clară: forma lui e mult mai slabă decât ce a arătat extrema dreapta de 18 ani în sezonul trecut, când Farul a câștigat titlul. Hagi pune totul pe seama oboselii și anunță că Adrian a avut doar 5 zile de pauză în vară.

Hagi: „Mazilu nu a avut pauză, a avut vacanță doar cinci zile”

„El a jucat foarte mult la vârsta pe care o are, așa am făcut și eu la vârsta de 17 ani. Nu a avut pauză, a avut vacanță doar cinci zile.

Este un jucător de bază la campioana României. Și-a câștigat postul și îl respectă colegii. Se vede că încă nu e proaspăt, dar suntem fericiți că Mazilu e pe teren și ne ajută să câștigăm”, a declarat Hagi la Fotbal Club, pe Digi Sport. 

Mazilu e în ultimele luni la Farul, în iarnă va merge la Brighton, care l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi cu 3 milioane de euro. În acest sezon, internaționalul de tineret are un singur gol, la 1-3 cu Rapid, și două assist-uri, în meciul cu Dinamo, scor 2-0.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.