Liga 1

Fostul internațional, opinie clară la GSP Live: „Să ne gândim la Dragoș Iancu în primul rând, suspendarea lui Țicu nu e atât de importantă”

Vali Țicu l-a vizitat pe Dragoș Iancu la spital: „Ne știm din circuitul echipelor naționale. Voi fi alături de el, dacă-mi permite”

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 19 octombrie 2023

Dorin Goian (42 de ani), fostul fundaș central al echipei naționale, a comentat suspendarea primită de Valentin Țicu, de 16 etape, după ce fundașul Petrolului a provocat accidentarea gravă a lui Dragoș Iancu, mijlocașul lui Hermannstadt.

Jucătorul sibienilor a suferit o fractură deschisă de peroneu, a fost operat și a început recuperarea. Între timp, Comisia de Disciplină a decis suspendarea lui Țicu, căpitanul Petronului. El va sta pe bară 16 etape, însă clubul ploieștean va face recurs în speranța că pedeapsa fundașului stânga va fi redusă.

Dorin Goian: „Să ne gândim în primul rând la Dragoș Iancu”

>

Goian a transmis, la GSP Live, că suspendarea lui Țicu nu e atât de importantă, aspectul principal care ar trebui discutat fiind recuperarea lui Iancu.

„Ar trebui să ne gândim în primul rând la jucătorul accidentat, el e cel care suferă cel mai mult. Perioada lui de repaus va fi mult mai lungă. Acum, fie că sunt 10 etape de suspendare pentru cel care a cauzat accidentarea, fie că sunt 16, fie că sunt 7, nu este atât de important. 

E un moment greu pentru ambii jucători, dar în principal pentru cel accidentat. Pe lângă perioada lungă în care va sta de-o parte, urmează una și mai grea, cea de recuperare. 

Știm prea bine că recuperarea este foarte importantă, și, din păcate, e un jucător care riscă să nu mai fie la același nivel ca înainte. Fractura e foarte complicată”, a declarat Dorin Goian, dublu campion cu FCSB (2005 și 2006), la GSP Live.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.