Stiri extrasport

Soția unui fost jucător de Real Madrid, atacată online: „Ce ți-ai făcut? Parcă te-a desenat un AI”

+57 Foto
Aurah Ruiz

Articol de Cristina Pîrvu  —  joi, 19 octombrie 2023

Jesé Rodríguez (30 de ani), fost la Real și PSG, acum la Coritiba, este atacant în Brazilia. Dincolo de cariera lui sportivă, acesta e căsătorit cu Aurah Ruiz, soția lui care a trecut printr-o schimbare fizică radicală în ultimii 10 ani. 

Pe Instagram, marea schimbare fizică a lui Aurah Ruiz a provocat un val intens de critici. Partenera fotbalistului Jesé Rodríguez pozează din ce în ce mai provocator, în costume de baie minuscule. Astfel, urmăritorii ei au ajuns la concluzia că a ajuns complet „de nerecunoscut". 

În plus, se pare că și atitudinea ei pe rețelele de socializare s-a schimbat. Toate acestea s-au întâmplat după ce ea însăși și-a atacat proprii urmăritori pentru că nu i-au dat like la ultima ei postare. Adevărul este că Aurah Ruiz nu e în mijlocul unei controverse pentru prima dată, și în urmă cu zece ani, când a participat în emisiunea spaniolă „Mujeres, Hombres y Viceversa”, pentru a-și găsi dragostea, ea s-a făcut remarcată. Era una dintre cele mai dorite pretendente. 

Ulterior, relația ei cu fotbalistul Jesé Rodríguez a ajuns să fie în centrul atenției, căci cei doi nu se împăcau la fel de bine ca acum. Anii au trecut, ea stă departe acum de lumina reflectoarelor, însă e foarte activă pe rețelele de socializare. 

„Arată ca o femeie creată de inteligența artificială”

Acum, fanii lui Aurah Ruiz susțin că aceasta este complet "de nerecunoscut". Acesta e adepta operațiilor estetice, e vizibil faptul că și-a micșorat nasul și și-a mărit bustul. „Seamănă cu altcineva”, „E protagonista din filmul Avatar”, „Arată ca o femeie creată de inteligența artificială”, au comentat urmăritorii ei pe Instagram.

„Doamne, arată ca o păpușă", a spus un alt urmăritor, care părea speriat de schimbarea fizică prin care a trecut soția lui Jesé Rodríguez  în ultimii 10 ani.

„145.000 de vizualizări și 4.000 de like-uri. Sunteți taxați pentru like-uri?”, a răbufnit la un moment dat aceasta pe Instagram, supărată că mulți dintre fanii ei nu au apreciat una dintr postările ei recente.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.