Campionate

Cazul fotbalistului de 85 de milioane de euro » Exilat de Ten Hag, nu are voie să dea ochii cu colegii, se antrenează singur și trebuie să încuie ușa la vestiar

Jadon Sancho/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 19 October 2023

Jadon Sancho (23 de ani), extrema lui Manchester United, rămâne izolat de lotul echipei de seniori și se antrenează singur, la academia clubului.

În 2021, Manchester United le plătea 85 de milioane de euro celor de la Dortmund pentru transferul lui Sancho. Doi ani mai târziu, cariera lui pare să fie într-un moment critic. Exilat de antrenorul lui Manchester United, Erik Ten Hag, el nu are voie să dea ochii cu coechipierii de la echipa mare.

Totul a început în septembrie, când jucătorul englez și-a acuzat public antrenorul de minciună. Ten Hag îl lăsase pe Sancho în afara lotului cu Arsenal, scor 1-3, motivul invocat fiind că acesta nu s-a antrenat la nivel înalt. Jadon a negat și l-a acuzat pe oalndez de minciună, pe contul personal de Instagram.

Cazul Jadon Sancho. Se antrenează singur la academie și trebuie să încuie vestiarul

De la începutul lui octombrie, Sancho a fost exilat din lot, izolat complet de echipa mare a lui United. El se pregătește de unul singur, la academia clubului.

Nu are voie să se întâlnească cu ceilalți seniori ai clubului nici măcar la masă. Mai mult, conform regulilor interne, el trebuie să se încuie în vestiar la academie, pentru ca juniorii să nu intre peste el când se schimbă, potrivit Daily Mail.

3 meciuria jucat Sancho pentru Manchester United în acest sezon, adunând 76 de minute

Conform sursei menționate, United îi caută deja înlocuitor și vrea să scape de el definitiv în iarnă. Ar avea însă și o șansă să revină în lot. Sancho trebuie să îi ceară scuze sincere lui Erik Ten Hag pentru comportament și să își retragă acuzația la adresa olandezului. Doar că englezul refuză să facă acest lucru, în ciuda insistențelor celorlalți jucători ai echipei din Manchester.

Erik Ten Hag, antrenorul lui Manchester United/ foto Imago Images

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.