Handbal

Adrian Vasile îngrijorat înaintea duelului din Liga Campionilor: „Sunt o echipă imprevizibilă” +„Avem ceva accidentări”

Adrian Vasile / FOTO: Raed Krishan

Articol de Cătălin Stroia  —  joi, 19 octombrie 2023

CSM București reia jocurile din Liga Campionilor după pauza prilejuită de jocurile echipelor naționale. Sâmbătă, de la ora 17:00, campioana României va de piept cu Brest Bretagne.

  • Partida CSM București - Brest Bretagne va fi transmisă sâmbătă, de la ora 17:00, pe DigiSport 4 și live pe GSP.ro.

Antrenorul celor de la CSM București, Adrian Vasile, s-a arătat îngrijorat de jocul cu formația din Franța mai ales că „tigroaicele” se confruntă cu probleme de lot.

VIDEO. Adrian Vasile: „Sunt ușor de subestimat”

>

„E foarte bine că jucăm acasă mai ales după naționale. În perioada unei săptămâni precum cea precedentă e bine să avem o zi în plus de recuperare. Brest rămâne o echipă imprevizibilă și ușor de subestimat din anumite puncte de vedere. Cred că avantajul celor de la Brest este că într-o zi foarte bună au un dinamism foarte bun pe faza de apărare și pot compensa breșele pe care le vezi doar la analiza video. 

Pentru noi e important că n-am luat până acum în niciun meci 30 de goluri. Avem avantajul că jucăm acasă și cred că inclusiv ieri s-a văzut că avem poftă de joc. Din păcate avem și câteva accidentări în lot, iar asta ne subțiază numeric”, a spus Adi Vasile.

Cred că ar fi un lucru fantastic să putem face asta! Ne-ar aduce în lumea bună a handbalului.

- Adi Vasile despre organizarea Euro 2016

VIDEO. Laura Glaser: „Vor veni aici doar pentru victorie”

>

În fiecare an jucăm împotriva celor de la Brest. Cu siguranță și acest joc va fi unul dificil. Își construiesc de ceva timp o echipă nouă în foame de puncte. Vor veni aici pentru victorie! E important că jucăm acasă și ne simțim mai în siguranță așa.

- Laura Glauser, portar CSM București

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.