Liga 1

Rusescu și Bourceanu îi răspund lui Adi Popa: „La ce echipă ai jucat atunci?”

Sărbătoarea FCSB după titlul câștigat în 2013/ foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 20 octombrie 2023

Raul Rusescu (35 de ani) și Alexandru Bourceanu (38) a comentat declarațiile lui Adi Popa (35), conform cărora FCSB „face un marketing agresiv pentru a arăta că e Steaua”.

Cei 3 au fost coechipieri la FCSB, au cucerit împreună titlul în 2013 și au ajuns în optimile Europa League, după ce au eliminat dramatic Ajax. După 0-2 în Olanda, roș-albaștrii au câștigat pe Arena Națională cu 2-0 și s-au impus la loviturile de departajare. 

Erau eliminați ulterior de Chelsea, deținătoarea trofeului Champions League la ace moment și echipa care câștiga Europa League în 2013, cu 2-3 la general.

„La ce echipă juca Adi Popa atunci, cu Ajax și Chelsea?”, l-a întrebat Raul Rusescu pe Adi Popa, potrivit Prosport.

Rusescu: „Au fost la toate meciurile despre care spun că echipa nu a existat”

„La toate meciurile despre care spun că echipa nu a existat, ei erau acolo. Peluza Sud era acolo. Pe acest subiect, nu am mai discutat cu el de ceva timp, dar este părerea lui. Dacă el asta crede, atunci ce pot eu să îi spun? Dacă el crede că noi facem parte dintr-un «masterplan», asta e…”, a declarat Rusescu, potrivit sursei menționate.

„N-aș ști cum să comentez ceea ce a spus Adi și în principal nici nu aș vrea. Ideea e că fie că s-a numit Steaua, fie că s-a numit FCSB, noi am jucat împreună la o echipă. Să negăm existența acelei echipe… pentru că practic asta facem în momentul în care spunem că da, s-a înființat CSA (n.r. - echipa de fotbal) în 2017, vorbim despre o echipă care s-a desființat, să spunem, în 2001-2003. 

Nu putem să negăm existența acelei echipe. Oamenii care au fost pe stadion nu pot să nege existența acelei echipe. Noi am jucat la o echipă. Acum, noi trebuie să vedem ce se întâmplă cu echipa aia și cei care spun că acea echipă nu a existat trebuie să vină cu argumente.

Nu eu trebuie să demonstrez că echipa nu a existat! Ei trebuie să demonstreze că echipa nu a existat!”, a declarat Bourceanu, căpitanul FCSB în 2012/2013, când cei 3 jucau împreună, potrivit sursei menționate.

Adi Popa: „Ideea că FCSB este Steaua e indusă cu forța”

„Nea Gigi e foarte smart, nu degeaba a reușit în viață și a făcut atâția bani. Marketingul lor vizavi de brand și de ceea ce susțin că sunt este foarte agresiv și foarte puternic. Ăsta este adevărul. Nu trece săptămâna fără să se discute că «FCSB este Steaua». 

Ideea asta, la cât de agresivă și puternică este, este indusă cu forța. «Îl spălăm pe creier, FCSB este Steaua». Iar cine nu cunoaște cu adevărat va lua de bună: «Da, așa e». Aici ține de percepția fiecărui om. Dacă omul asta crede în sinea lui... și eu am crezut, nu ascund. 

Marketingul și campania lor foarte agresive te pot induce în eroare și au efect la foarte mulți suporteri, oameni, copii. Mai ales dacă cealaltă parte nu combate asta”, a afirmat Popa la emisiunea „Națiunea Stelistă”.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.