Stranieri

Noul antrenor de la Rangers a luat decizia » Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după împrumutul în Spania

Ianis Hagi/ Foto: Instagram

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 20 octombrie 2023

Philippe Clement (49 de ani), noul antrenor de la Rangers, îi va acorda lui Ianis Hagi (24) mai multe șanse să joace în sezonul viitor, când românul se va întoarce din împrumutul la Alaves.

Toți jucătorii vor porni de la zero sub comanda lui Clement, conform scoțienilor de la Ibrox News. El le va acorda șanse și celor care au primit puține minute în acest sezon, și, în special, lui Ianis Hagi.

Scoțienii consideră că jucătorul împrumutat la Alaves a transmis un mesaj puternic prin ce a făcut la națională, când a reușit un gol, un assist și a obținut un penalty cu Andorra, scor 4-0.

Scoțienii anunță ce se întâmplă cu Ianis Hagi

„Fiecare jucător de la Rangers o va lua de la capăt sub comanda lui Philippe Clement, așa cum se întâmplă adesea când se schimbă antrenorul. Asta ar trebui să le ofere încredere câtorva jucători care au avut probleme în acest sezon. Unul dintre ei e Ianis Hagi, care este împrumutat pentru restul stagiunii la Alaves

Jucătorul de 24 de ani nu a marcat decisiv și nu a oferit vreun assist pentru clubul spaniol, care a e pe locul 17. Dar prestația mijlocașului ofensiv în pauza internațională au atras atenția. El a fost numit în echipa rundei #8 în preliminariile Euro 2024

Fotbalistul împrumutat de Rangers a jucat doar 28 de minute în remiza cu Belarus, 0-0. Dar românii s-au trezit în următorul meci, 4-0 cu Andorra, cu Hagi care a adus victoria. Jucătorul lui Alaves a marcat un gol și a contribuit la alte două”, au scris cei de la Ibrox News.

VIDEO. Adrian Cristea surprinde în cazul lui Ianis Hagi: „Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.