Campionate

E oficial » Inter Miami a anunțat că mai vrea o legendă a Barcelonei

Leo Messi și Jordi Alba, la Inter Miami/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 20 octombrie 2023

Gerardo Martino, antrenorul lui Inter Miami, a anunțat că își pregătește două planuri pentru sezonul viitor: unul cu Luis Suarez (36 de ani) în echipă, altul fără atacantul urguayan.

După ce i-a adus pe Lionel Messi, Sergio Busquets și Jordi Alba, Inter Miami mai vreao o legendă a Barcelonei, pe Luis Suarez. El s-ar reuni în MLS cu foștii coechipieri, alături de care a câștigat Liga Campionilor și La Liga.

Luis Suarez, dorit de Inter Miami

„Când facem analiza pentru sezonul viitor și vedem de ce avem nevoie, am două planuri: unul cu Luis și altul fără el. Atunci când va veni momentul, vom fi pregătiți oricare ar fi situația”, a declarat Gerardo Martino, potrivit Goal.

Luis Suarez joacă acum la Gremio, în Brazilia, dar va fi liber de contract din decembrie. El în 2024 un contract pe doi ani, dar a ajuns la o înțelegere cu brazilienii și va rămâne liber după doar un sezon. Astfel, Suarez poate negocia cu Inter Miami și poate ajunge gratis în MLS.

Suarez a fost coleg cu Messi la Barcelona între 2014 și 2020. Au câștigat împreună 13 trofee, printre care 4 La Liga și un Champions League. Uruguayanul a marcat 195 de goluri în 283 de meciuri pentru catalani.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.