Media

Ed Sheeran va concert pe Arena Națională! Artistul britanic vine pentru a două în România pe 24 august 2024

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 20 octombrie 2023

După ce trupa britanică Coldplay va concerta la București, pe Arena Națională, pe 12 iunie 2024, în această dimineață și Ed Sheeran a anunțat că revine în România pentru un nou concert, pe 24 august.

Ed Sheeran aduce la București turneul său " + - = ÷ x " Mathematics, biletele pentru acest eveniment urmând să fie disponibile pentru achiziție începând cu 26 octombrie, pe www.cts.eventim.ro.

Al doilea concert la București pentru Ed Sheeran

Ed Sheeran vine pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, atunci când a cântat în tricoul echipei naționale de fotbal.

În acest an, Sheeran a lansat două albume, Subtract și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume.

Belgrad, București și Sofia

Tuneul european va începe în Malta. Înainte de a cânta la București acesta va cânta la Belgrad, în Serbia, apoi pe 24 august pe Arena Națională, ca o săptămână mai târziu să ajungă în Bulgaria, pe stadionul „Vasil Levski”, acesta fiind și ultima țară europeană în care va cânta, în acest turneu.

În deschiderea show-ului de la București va cânta Calum Scott. Acesta a devenit cunoscut după ce a concurat la concursul de talente ITV Britain’s Got Talent, unde a interpretat versiunea sa a hitului lui Robyn „Dancing on My Own” și a câștigat Golden Buzzer al lui Simon Cowell.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.