Liga 1

Jucătorul lui Sepsi, beat la volan! Dioszegi: „L-a prins poliția la 3 noaptea. O să aibă dosar penal. Reziliem dacă putem”

Laszlo Dioszegi / foto: GSP

Articol de Remus Răureanu, Adrian Duţă  —  Friday, 20 October 2023

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că un jucător al echipei din Sf. Gheorghe a fost prins beat la volan, la ora 3 noaptea.

„Deja am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântul Gheorghe și nu era foarte treaz, dar din cauza GDPR nu pot să spun mai multe. Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulți? Îmi pun întrebarea? E ceva în neregulă. L-a prins poliţia la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Fanatik.

Jucătorul ar fi Francisco Junior

„El locuiește în Brașov, de acolo a venit. Nu este dintre cei veniți în vara aceasta, a venit anul trecut, dar nu e titular”, a mai spus Dioszegi, care însă nu a oferit și numele fotbalistului.

Totuși, se pare că acesta ar fi Franciso Junior, mijlocașul de 31 de ani care a fost adus în 2022. El nu a prins lotul la ultimul meci al lui Sepsi, 0-1 cu Poli Iași.

Francisco Junior / foto: Imago Images

6 meciuria jucat Francisco Junior în SuperLiga în acest sezon

Dioszegi: „O să aibă dosar penal”

„Nu contează [cine e jucătorul]. Știu toți jucătorii, am intrat în vestiar și am făcut scandal. Trebuie să ne ferim foarte tare. Poliția l-a prins. Problema e că era cu mașina. Nu vreau să spun nume, dar sunt lucruri inadmisibile, oricum va fi pedepsit, am spus și în vestiar. Vedem prima oară ce o să iasă, o să aibă dosar penal. 

E inadmisibil ca un jucător profesionist să se comporte așa. Nu vreau eu acum să dau vina pe el dar trebuie neapărat să facem ceva!

Nu am vrut să bulversăm lucrurile, asta e, o să discutăm luni, după meci. Știți cât de greu e să reziliezi? Am vorbit deja cu avocatul, o să vedem, dacă putem reziliem. Noi avem o disciplină, vrem să avem exemplu, un jucător care a făcut chestia asta nu are ce căuta”, a mai declarat Dioszegi, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.