Liga 1

Ciobotariu, așteptat la altă echipă » Mișcarea de domino care se pregătește în SuperLiga

Liviu Ciobotariu/ foto Imago Images

Articol de Remus Răureanu, Adrian Duţă  —  vineri, 20 octombrie 2023

Ajuns la 6 înfrângeri la rând pe banca lui Sepsi, Liviu Ciobotariu ar putea fi demis marți de clubul din Sf. Gheorghe. Nu ar rămâne mult fără echipă, ar urma să ajungă la FC Voluntari.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat pentru GSP că marți va avea loc o ședință cu antrenorul, după meciul de luni cu Botoșani: „Luni vin acasă, acum trebuie să zbor în străinătate. Încă n-am discutat cu Ciobi, cu staff-ul. Să vedem, urmează meciul cu Botoșani și probabil marți o să vorbim”.

Ciobotariu e așteptat la Voluntari dacă e demis de Sepsi

În cazul în care va fi dat afară de Sepsi, Ciobotariu e așteptat la FC Voluntari, conform surselor Gazetei Sporturilor. Șefii echipei ilfovene vor să îl demită de câteva săptămâni pe Ilie Poenaru, dar încă nu au găsit varianta potrivită de înlocuitor, un antrenor în care să aibă încredere.

Iar Ciobotariu e exact omul potrivit în viziunea conducerii de la FC Voluntari. Liviu a plecat de la echipă În vară, după un parcurs bun în sezonul trecut, în care echipa ilfoveană nu a avut emoții în privința retrogradării. 

Mai mult, Voluntari a jucat în semifinala barajului pentru un loc în preliminariile Conference League, pierdută cu FCU Craiova (3-3, 4-5 la penalty-uri). În acest sezon, echipa condusă de Ilie Poeanru a acumulat 12 puncte în 12 meciuri și e pe locul 13, de baraj de menținere/promovare.

Sepsi, cu Ciobotariu pe bancă, are tot 12 puncte în 12 meciuri și e pe locul 12 în Liga 1.

VIDEO. Toate informațiile înainte de FCSB - Voluntari

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.