Liga 1

Acuză presa că e pro-Rapid: „S-a creat în jurul Universității Craiova o imagine care nu-i corectă. Mi se pare deplasat!”

Dragoș Bon

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 20 octombrie 2023

Dragoș Bon, secundul Universității Craiova, a criticat faptul că după Rapid - Poli Iași (3-2) și Voluntari - CSU 0-0 au apărut în presă titluri de genul „Rapidul pe val, Craiova la pământ”.

După o remiză cenușie la Voluntari (0-0) și două săptămâni de pauză, pe Universitatea Craiova o așteaptă un examen dur cu Petrolul. „Lupii galbeni” au a 5-a cea mai bună apărare din Superliga, cu doar 13 goluri primite, și vin după trei remize albe la rând.

Altfel spus, o nucă tare pentru o candidată la titlu care n-a arătat în acest sezon, decât episodic, o eficacitate deosebită. Are a 5-a ofensivă din campionat, cu 19 goluri marcate, chiar mai puține decât rivala locală FCU!

Dragoș Bon susține că presa denaturează adevărul

Înfruntarea de pe „Ion Oblemenco” ar putea contura mai bine, într-un sens sau altul, imaginea echipei lui Corneliu Papură. La conferința de presă de astăzi, secundul Dragoș Bon a reproșat presei că denaturează adevărul. „S-a creat în jurul Universităţii Craiova o imagine care nu este corectă.

Etapa trecută, Rapid a bătut Iașiul, 3-2, cu ocazie mare a lui Poli în prelungiri, iar noi am făcut 0-0 la Voluntari, cu penalty ratat, contra unei echipe care a bătut Rapidul și pe un teren unde de regulă se câștigă greu.

Și s-a scris la modul «Rapidul pe val, Craiova la pământ». Mi se pare deplasat să spui așa ceva. Nu mai zic că nu rezonează nici cu situația din clasament”, a comentat asistentul lui Papură. Rapid și CSU sunt la egalitate de puncte, 22, pe locurile 3, respectiv 4.

Dragoș Bon: „M-aș bucura ca adversarii să nu ne ia în seamă”

În schimb, Bon a afirmat că „m-aş bucura ca adversarii noştri să nu ne ia în seamă, pentru că obiectivul nostru nu se schimbă, rămâne lupta pentru titlu. Sper ca şi rezultatele să-l susţină, fiindcă asta contează, degeaba declarativ suntem acolo, dacă nu şi prin rezultate. E problema celorlalți dacă nu ne iau în calcul”.

Fără căpitani. Bancu și Țicu sunt suspendați

Ambele echipe vor fi lipsite de căpitanii lor. Ploieșteanul Vali Țicu a luat 16 etape de suspendare după ce i-a produs o fractură de peroneu sibianului Dragoș Iancu, iar la olteni, Nicușor Bancu lipsește pentru cumul de galbene. Dragoș Bon consideră că „absenţa lui Bancu este un avantaj pentru Petrolul”.

Cred că vor veni să nu piardă cei de la Petrolul, aceasta e imaginea pe care mi-au creat-o, vin după trei remize albe, au alternat trei sisteme de joc
Dragoș Bon, secund CSU Craiova

CITIȚI ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERN:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.