Campionate

Două momente speciale, la primul meci al lui Al Hilal după accidentarea teribilă a lui Neymar » Gestul coechipierilor și mesajul din tribună

+5 Foto
Pe teren și în tribune, Neymar a fost în gândurile celor de la Al Hilal / Sursă foto: facebook.com/AlhilalFC

Articol de Remus Dinu  —  Saturday, 21 October 2023

Accidentat grav în ultimul meci jucat de Brazilia, Neymar are parte de un sprijin pe măsură și dinspre propriul club, nu doar din partea compatrioților. Saudiții de la Al Hilal i-au dedicat brazilianului două momente speciale în timpul meciului cu Al Khaleej de vineri (1-0).

Pe teren și în tribune, Neymar a fost în gândurile celor de la Al Hilal, scriu cei de la Marca

Coechipierii săi au ieșit pe gazon cu tricoul cu numărul zece, cel care-i aparține lui Ney, în timp ce suporterii au afișat un banner uriaș cu starul venit în Arabia Saudită în vară, alături de mesajul: „Întoarce-te mai puternic!”.

+5 Foto
Pe teren și în tribune, Neymar a fost în gândurile celor de la Al Hilal / Sursă foto: facebook.com/AlhilalFC

Neymar a semnat cu Al Hilal perioada de marcato din vară și a apucat să joace doar 5 meciuri, în care a pasat decisiv de 3 ori și a marcat un gol.

Neymar: „Cel mai urât moment din viața mea!”

Starul brazilian a oferit o primă reacție după ce a suferit o ruptură de ligament încrucișat și de menisc la genunchiul stâng.

Chinuit de accidentări în ultimii ani, Neymar a suferit-o acum pe cea mai gravă posibilă. Va sta pe tușă tot sezonul, riscă să mai joace chiar peste un an. El s-a „rupt” în meciul pierdut de Brazilia cu Uruguay, scor 0-2, în preliminariile Mondialului din 2026, și va rata Copa America 2024.

Neymar e devastat după accidentare și cere sprijin moral din partea familiei și prietenilor:

„Un moment foarte trist. E cel mai urât moment din viața mea. Știu că sunt puternic, dar am nevoie de tot sprijinul familiei și prietenilor de data asta.

Nu e ușor să te accidentezi, să te operezi, iar 4 luni mai târziu să o pățești din nou. Am credință, mă las în mâinile lui Dumnezeu”, a declarat Neymar, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

VIDEO Ce spunea brazilianul Wesley în vară, după transferul lui Neymar la Al Hilal: „Nu mai e jucător, e celebritate!”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.