Stranieri

Marius Șumudică i-a lăsat mască pe turci cu apariția de la meciul de astăzi: „O alegere interesantă” » Victorie importantă, cu Niță, Maxim și Drăguș titulari

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 21 octombrie 2023

Marius Șumudică (52 de ani) a atras atenția jurnaliștilor la meciul pe care Gaziantep l-a câștigat pe teren propriu contra lui Antalyaspor, scor 1-0, în runda cu numărul 9 a primei ligi din Turcia.

Gaziantep, cu Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș titulari, a obținut a doua victorie consecutivă pe teren propriu. Jurnaliștii turci de la „Extre Futbal” au remarcat apariția antrenorului Marius Șumudică: „O alegere foarte interesantă în ceea ce privește încălțămintea”.

FOTO. Marius Șumudică, apariție inedită la Gaziantep - Antalyaspor

Antrenorul român a purtat o pereche de pantofi înalți, într-o nuanță de roșu închis. Șumudică a fost mai liniștit decât ne-a obișnuit în prima repriză, mulțumit de prestația sigură a elevilor lui, cel puțin în plan defensiv.

În minutul 79, Șumi a ridicat întreaga asistență de pe scaune cu un moment comic. S-a îndreptat spre o minge care părea să iasă în aut. Cum balonul a rămas în teren, antrenorul și-a continuat alergarea pe margine, un moment comic.

Gaziantep a dat lovitura în minutul 71, prin fundașul Nicolas N'Koulou. Cu 3 victorii în ultimele 4 runde, formația lui Șumudică părăsește locurile retrogradabile. A urcat până pe poziția a 15-a.

Runda viitoare, pe 30 octombrie, trupa românilor de la Gaziantep se deplasează pe terenul lui Besiktas.

FINAL. Gaziantep - Antalyaspor 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.