Liga 1

Gol din poziție imposibilă în Hermannstadt - Dinamo! „Câinii” au fost năuciți în debutul meciului

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 21 octombrie 2023

Hermannstadt a făcut o primă repriză perfectă în meciul cu Dinamo, marcând de două ori.

Trupa lui Marius Măldărășanu a avut un start excelent de meci, marcând de două ori, în minutele 5, prin Silviu Balaure, și în minutul 19, prin Alexandru Jipa. Iar golul de 2-0 a fost o adevărată bijuterie.

VIDEO Gol de generic macat de Alexandru Jipa în Hermannstadt – Dinamo

>

Daniel Paraschiv a avut un merit uriaș în golul marcat de colegul său. Atacantul de la Hermannstadt a recuperat o minge la 60 de metri de poarta lui Dinamo și a plecat într-o cursă solitară. Acesta a intrat în careu, a trecut de doi dinamoviști, dar a fost blocat de Bena.

Din fundașul dinamovist, mingea a ajuns la Jipa, aflat într-o poziție extrem de complicată: la 7 metri de poartă, lateral stânga. Dar extrema de 21 de ani nu a stat pe gânduri. A șutat violent, din prima, iar mingea s-a dus sub bara porții.

A fost nevoie și de intervenția VAR, care a validat golul. Jucătorul lui Hermannstadt se afla în spatele liniei dinamoviste, dar arbitiri au validat golul după ce mingea a venit de la Bena, considerându-se că fundașul lui Dinamo a controlat mingea și a anulat poziția de ofsaid a lui Jipa.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.