Liga 1

Ovidiu Burcă nu și-a menajat jucătorii după umilința cu Hermannstadt: „Erori prostești! Ce le-am spus? Vreau să mă adun întâi”

FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 21 octombrie 2023

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a avut un discurs dur după înfrângerea suferită pe terenul lui Hermannstadt, 0-4.

Formația alb-roșie a pierdut la Sibiu la capătul unei evoluții foarte slabe, iar tehnicianul „câinilor” a avut un discurs dur după a 8-a înfrângere din acest  sezon.

Ovidiu Burcă, dur după Hermannstadt – Dinamo 4-0: „Am făcut erori prostești”

„Azi ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. În primul rând, la fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut și nu mai ajungem să discutăm despre planul tactic, despre... Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe erori prostești! 

Poate că golul anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, după care am luat gol repede... Din nou primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Iar ăsta e un aspect negativ care ne bântuie de ceva vreme. Nu știu dacă scorul e mare sau mic. Am pierdut meritat. 

Când se întâmplă astfel de lucruri e un cumul de factori. Nu poți să spui doar ceva mental, doar fizic sau doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci, să pui capul în pământ, să faci o analiză și să vezi ce ai de făcut. E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit aici înțeleg foarte clar ce înseamnă clubul ăsta. Cred că de asta au venit, că e un club cu istorie. Vă asigur că știu că jucătorii știu e înseamnă Dinamo.

Ce le-am spus jucătorilor? E ușor după meciuri să fii agresiv... Dar vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Vreau să mă adun. Lucrurile trebuie făcute în liniște, lucrurile care contează trebuie spuse în liniște. Suntem prea supărați să discutăm acum” , a spus Ovidiu Burcă la microfonul DigiSport.

VIDEO Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.