Stranieri

Marius Șumudică, euforic după victorie! Liber la petrecere și amenințări pentru Beșiktaș: „E greu să ne bată cineva!”

+17 Foto
FOTO: Facebook @Gaziantep

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 21 octombrie 2023

Marius Șumudică (52 de ani) spune că elevii lui „au câștigat cu inima” duelul Gaziantep - Antalyaspor, scor 1-0, din runda cu numărul 9 a primei ligi din Turcia.

Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș au fost titulari în victoria lui Gaziantep. Marius Șumudică a fost mai calm la interviuri decât în timpul partidei. 

Marius Șumudică, după o nouă victorie în Turcia: „E greu să ne bată cineva!”

„Astăzi, jucătorii noștri au depus un efort substanțial. Au avut spirit de sacrificiu. Am câștigat meciul jucând cu inima. Erau 17 meciuri de când echipa nu mai pierduse pe teren propriu, cu mine pe bancă mă refer. Era un lucru important să păstrăm seria activă. Suntem o echipă puternică acasă!

Vreau să îi felicit pe suporteri. Sunt mereu alături de noi, ne sprijină, ne ajută mult. De asta și merită să le oferim victorii.

Astăzi a fost un meci tactic. În astfel de situații, când două echipe sunt foarte bine organizate, golurile pot veni din faze fixe. Sunt foarte fericit că ne-a ieșit. Am strâns 9 puncte în ultimele etape, dar nu am obținut nimic.

Sărbătorim victoria astăzi și mâine, apoi ne vom gândi la meciul cu Beșiktaș. Este o echipă pe care o respect mult. Ca adversar, ca fan al fotbalului. Dar noi nu vom merge acolo în excursie! Ăsta este mesajul pe care îl am pentru jucători.

Dacă nu comitem greșeli personale, e greu ca cineva să ne bată”, a spus Marius Șumudică într-o conferință de presă. 

FOTO. Marius Șumudică, apariție inedită la Gaziantep - Antalyaspor

Jurnaliștii turci de la „Extre Futbal” au remarcat apariția antrenorului Marius Șumudică: „O alegere foarte interesantă în ceea ce privește încălțămintea”.

Antrenorul român a purtat o pereche de pantofi înalți, într-o nuanță de roșu închis.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.