Liga 1

Istvan Kovacs l-a iertat pe Mazilu de eliminare » Fază stringentă în careul lui U Cluj

+6 Foto
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 21 octombrie 2023

În minutul 59 al meciului Farul - U Cluj, la scorul de 1-1, „centralul” Istvan Kovacs l-a iertat pe Adrian Mazilu (18 ani) de al doilea cartonaș galben. Extrema campioanei a simulat evident în careul advers. 

În minutul 59, Adrian Mazilu l-a depășit pe Ianis Stoica și a pătruns în careul lui U Cluj. Fotbalistul cumpărat de Brighton a fost întâmpinat de Alexandru Chipciu

Mazilu a încercat să dea mingea pe lângă experimentatul apărător clujean. A pierdut prim-planul și a forțat un fault. A simțit o atingere minimă, apoi a plonjat evident exagerat.

FOTO. Adrian Mazilu, iertat de al doilea cartonaș galben în Farul - U Cluj 

Istvan Kovacs a controlat faza. I-a făcut semn că nu este nimic, dar nu l-a avertizat cu cartonaș galben pentru simulare. Ar fi fost al doilea, implicit o eliminare.

Primul avertisment primit de Mazilu venise în minutul 26, tot pentru o simulare. Internaționalul de tineret trecuse printre Stoica și Chipciu și se aruncase la marginea surprafeței de pedeapsă. Kovacs a fost intransigent în acel moment.

„Galbenul” văzut de Mazilu / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Hagi a fost surprins comentând nedumerit: „Chiar așa?! Simulare?”.

Hagi a oferit explicații pentru forma proastă a lui Mazilu: „Se vede asta”

În săptămâna premergătoare meciului cu U Cluj, Gică Hagi vorbea despre pasa proastă pe care o traversează Adrian Mazilu. 

El a jucat foarte mult la vârsta pe care o are, așa am făcut și eu la vârsta de 17 ani. Nu a avut pauză, a avut vacanță doar cinci zile. Este un jucător de bază la campioana României. Și-a câștigat postul și îl respectă colegii. Se vede că încă nu e proaspăt, dar suntem fericiți că Mazilu e pe teren și ne ajută să câștigăm
- Gică Hagi

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.