Liga 1

Ce l-a nemulțumit pe Sabău după Farul - U Cluj: „Asta mă preocupă”

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 22 octombrie 2023

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, s-a declarat mulțumit de egalul scos de echipa lui, 1-1, cu Farul.

La finalul partidei de la Ovidiu, tehnicianul ardelenilor spune că se bucură de punctul obținut de echipa lui pe teren campioanei și a explicat ce puteau face mai bine elevii săi.

Concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău după Farul – U Cluj

„E un rezultat echitabil, având în vedere cum a jucat Farul în repriza a doua, mai ales în ultimele 15 minute, când a venit peste noi. E un rezultat mare, contra campioanei. 

Am făcut un meci destul de bun. E un rezultat care mă mulțumește, deși au fost momente în care voiam să ținem mai mult de minge. Recuperam mingea, dar o dădeam prea repede la adversari, iar asta le-a dat încredere celor de la Farul. 

Dar sunt bucuros. Trebuie să avem mai multă încredere. I-am văzut afectați pe jucători, au spus că nu erau mulțumiți, ceea ce mă bucură. Totuși, mă preocupă cum să aduc mulți dintre jucători, care au valoare, la un nivel bun de pregătire. S-a văzut această problemă la schimbări. 

Azi poate a fost o dorință prea mare să obținem un rezultat bun, în loc să facem ce știm să facem, adică să avem posesia. Și, din păcate, am fost neinspirați la ultima pasă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la OrangeSport.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.