Campionate

Manchester United, victorie pentru Sir Bobby Charlton » Trupa lui Ten Hag a trecut cu greu de ultima clasată

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 22 octombrie 2023

Manchster United s-a impus la limită pe terenul lui Sheffield United, 2-1, într-un meci din etapa a 9-a din Premier League.

Chiar în ziua în care legenda clubului, Sir Bobby Charlton, a murit, trupa lui Erik Ten Hag a obținut o victorie pe care i-au dedicat-o fostului mare fotbalist.

După un început echilibrat, meciul s-a încins la jumătatea primei reprize. Mai întâi, gazdele au deschis scorul, în minutul 28. Scott McTominay a deschis scorul. Acesta a preluat pe piept o minge, la 12 metri de poartă, și a șutat din voleu, la colțul lung. 

Avantajul a durat doar 6 minute, pentru că Sheffield a egalat rapid, prin Oliver McBurnie. Acesta a transformat excelent un penalty dictat pentru un henț, cu ajutorul VAR.

Meciul a continuat să fie echilibrat, dar pe final, Manchester a dat lovitura prin Diego Dalot, care a marcat în minutul 77, cu o superexecuție. Fundașul stânga a primit o pasă de la 20 de metri, a preluat și a șutat de pe loc. Mingea s-a dus perfect, în vinclul porții. 

Pentru United, victoria înseamnă apropierea de locurile de cupe europene. „Diavolii” sunt acum pe locul 8, cu 15 puncte, la 5 de loucrile de Champion League. De partea cealaltă, Sheffield rămâne ultima, cu doar un singur punct. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.