Liga 1

Reacție categorică a unei legende dinamoviste: „E dezastru!” » Ce spune despre Ovidiu Burcă

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 22 October 2023

Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo, a comentat situația complicată în care se află echipa alb-roșie.

Echipa lui Ovidiu Burcă are doar 9 puncte în 13 meciuri și este penultima în Superligă, cu 8 meciuri la rând fără victorie. După 0-4 cu Hermannstadt, Ioan Andone a analizat problemele de la Dinamo și spune că, în ciuda eșecurilor, Ovidiu Burcă ar trebui să continue.

Cum vede Ioan Andone ce se întâmplă la Dinamo

„E dezastru, dacă ar fi să ne luăm după scor. Să ținem totuși cont că Dinamo a jucat cu o superechipă. Hermannstadt e sigur candidată la play-off. Are un antrenor foarte bun, pe Măldărășanu, și un președinte capabil, pe Dani Coman. Ei au construit o formație foarte competitivă.

Dinamo are probleme mari în atac! Nu marchează. A avut 6 meciuri cu un singur gol marcat. Dinamo se bate cu UTA și cu Poli Iași, care iau puncte. Iar Dinamo nu ia.

Dar Burcă trebuie să rămână până la finalul anului. El a făcut lotul, el îi cunoaște pe jucători. Dar are nevoie de 3-4 jucători ca să nu retrogradeze”, a declarat Ioan Andone, citat de iamsport.

Azi ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. În primul rând, la fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut și nu mai ajungem să discutăm despre planul tactic, despre... Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe erori prostești! Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci, să pui capul în pământ, să faci o analiză și să vezi ce ai de făcut. 

– Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.