Liga 1

Gică Hagi a găsit vinovatul pentru golul luat de Farul cu U Cluj: „Doar el a greșit”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 22 October 2023

După Farul – U Cluj 1-1, Gică Hagi a vorbit despre golul incredibil primit de echipa sa, în minutul 16, la scorul de 0-0.

Ce s-a întâmplat? Constantin Grameni, presat de jucătorii lui U Cluj, a fost nevoit să paseze către propria poartă, de la 20 de metri. Pasa a fost slabă, sărită, și a pus presiune pe portarul Farului, care a ieșit hazardat și a dat pe lângă minge, lăsându-l pe Cîmpanu singur cu poarta goală.

Gică Hagi: „Doar Grameni a greșit”

La conferința de presă de la finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre acea fază și spune că vina îi aparține în totalitate lui Constantin Grameni.

„Am pierdut două puncte, am luat un gol dintr-o greșeală copilărească. Dar se întâmplă. Orice se poate întâmpla la fotbal. Chiar asta le-am spus înainte de meci.

De ce să vorbesc cu Aioani? El a greșit? Și Grameni?! Nu. Grameni doar! Am vorbit cu el. Nu e nimic... Se întâmplă. E o greșeală. Trebuia să se informeze mai repede. E mijlocaș și trebuie să se informeze mai repede. Dar a venit de la lot și probabil pe drum a venit mai ușor, mai lent ”, a spus Gică Hagi.

Cred că am făcut schimbări bune, am schimbat bine sistemul. În repriza a doua am jucat mai bine. Am dus mingea unde trebuia, dar după aceea voiam să-o dăm printre picioare.. Fundașul sau mijlocașul voiau să dea mingea printre picioarele atacantului. În jumătatea mea! Sunt niște lucruri... Sunt necăjit, supărat. Dar nu am ce să fac. O să vorbesc cu jucătorii pentru că am devenit un pic superficiali.

- Gică Hagi, antrenor Farul

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.