Liga 1

„Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?” » S-a enervat după prestația jalnică de la Sibiu

Dinamo s-a prezentat lamentabil la Sibiu / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de David Marinescu  —  duminică, 22 octombrie 2023

Înfrângerea usturătoare suferită de Dinamo cu Hermannstadt, scor 0-4, a provocat reacții în lanț din partea gloriilor dinamoviste. Ultimul care a comentat situația dezastruoasă a „câinilor” a fost Florin Prunea, fostul goalkeeper al roș-albilor. 

Prunea a condamnat lipsa de reacție a jucătorilor dinamoviști, declarându-se dezamăgit de campania de achiziții realizată de Burcă și ai săi după promovare. „Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo”, s-a întrebat fostul președinte din „Ștefan cel Mare”.

Florin Prunea, nemilos cu fotbaliștii lui Burcă: „Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?”

„Când faci asemenea greșeli la acest nivel, e normal să iei patru. Într-adevăr, au și dat peste o echipă care, din punctul meu de vedere, e cea mai omogenă din Liga 1 (n.r. - Hermannstadt). 

Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo. Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru? Ești la Dinamo, au fost 5.000 de oameni în tribune, acolo, măcar pentru ei joacă!

Dintre jucătorii aduși, în afară de Golubovic, nimeni nu a confirmat. Politic s-a mai tăiat, Costin e într-o scădere fantastică”, a spus Florin Prunea, la „Digi Sport Matinal”.

Andrei Nicolescu, după Hermannstadt - Dinamo: „Vor fi schimbări!”

„Câinii” au 8 meciuri la rând fără victorie, iar Andrei Nicolescu anunță că șefii vor lua măsuri. Cu toate acestea, oficialul spune că postul lui Ovidiu Burcă nu e în pericol.

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul până la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci două săptămâni cu speranța că începem să arătăm a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a fost mesajul pe care Andrei Nicolescu la scris pe Facebook.

VIDEO Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.