Campionate

Moment emoționant la Dortmund, pentru un fan cu tumoare pe creier: „Nu renunța niciodată”

Jucătorii lui Bayern Munchen // Foto: Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 22 October 2023

La finele meciului cu Werder Bremen, 1-0, jucătorii Borussiei Dortmund au afișat un banner pe care scria „Nu renunța niciodată, Marcel”. Vizat era un suporter care suferă de o boală incurabilă și care a venit la stadion într-un scaun cu rotile.

Meciul Borussiei Dortmund cu Werder (1-0) a avut și un moment extrem de emoționant, la final. Jucătorii Borussiei s-au strâns cu toții în spatele unui banner pe care scria „Nu renunța niciodată, Marcel”.

În scaun cu rotile la meciul echipei favorite

Marcel este un fan al Borussiei care suferă de o boală incurabilă, având o tumoare pe creier. El s-a aflat în sectorul rezervat persoanelor cu handicap, într-un scaun cu rotile, însoțit de membrii familiei și de prieteni.

Donații pentru „o calitate mai bună a vieții și mai mult timp de trăit”

Înaintea fluierului de start, alianța fanilor „Südtribüne” a evidențiat soarta băiatului grav bolnav printr-o declarație la fel de emoționantă: „Cu ajutorul donațiilor, o altă variantă de terapie îi va putea oferi lui Marcel un pic mai mult timp de trăit și, de asemenea, o calitate mai bună a vieții”.

Și fanii lui Werder au contribuit la moment

Fanii lui Werder s-au ridicat și ei la înălțimea momentului. În cursul partidei, oaspeții au afișat la rându-le un banner de încurajare pentru fanul amintit. De asemenea, deși favoriții lor au pierdut, ei i-au aplaudat pe învingători la final, când aceștia au prezentat înscrisul „Nu renunța niciodată, Marcel”.

În urma victoriei în fața lui Werder Bremen, Borussia se află pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte, 20, cu campioana Bayern Munchen, care are însă un golaveraj mai bun. 

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.