Liga 1

Au suflat și în iaurt » Analiză interminabilă în camera VAR, pentru o fază evidentă din Universitatea Craiova - Petrolul

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 22 October 2023

Ionuț Coza și Sorin Costreie, oficialii VAR de la meciul Universitatea Craiova - Petrolul, au analizat mai bine de 6 minute faza golului marcat de Gicu Grozav în minutul 77. Au anulat reușita, în cele din urmă, pentru o poziție de ofsaid.

Liniile trase greșit la Poli Iași - Sepsi, scor 1-0, au mărit precauția în rândul arbitrilor din Superligă. Atenția suplimentară pe care o acordă fazelor de ofsaid aduce momente lungi de întrerupere.

Gol anulat după 6 minute de analiză în CS Universitatea Craiova - Petrolul 

În minutul 77 al meciului CSU Craiova - Petrolul, la scorul de 2-1 pentru „lupii galbeni”, Papp a recentrat cu capul spre Grozav, iar mijlocașul a scuturat plasa lui Popescu, tot cu o lovitură de cap.

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Asistentul Ciprian Danșa nu a ridicat fanionul pentru ofsaid la Grozav. Ovidiu Hațegan a validat inițial reușita și a așteptat analiza din camera VAR.

Poziția în afara jocului a părut evidentă de la prima reluare. Cu toate acestea, Ionuț Coza și Sorin Costreie au stat mai bine de 6 minute pentru a da verdictul: gol anulat! 

VIDEO. Ilie Balaci, omagiat de un întreg stadion în minutul 8 al duelului dintre Universitatea Craiova și Petrolul Ploiești

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.