Liga 1

Florin Pîrvu, despre cel mai special moment din Bănie și decizia recentă care l-a iritat: „E un bonus! Ce poate fi mai frumos?”

Florin Pîrvu, antrenorul de la Petrolul // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 22 octombrie 2023

Florin Pîrvu (48 de ani), antrenorul Petrolului, a comentat victoria cu Universitatea Craiova, 3-1, prima pentru ploieșteni după 6 etape. În ultimele minute ale meciului, publicul oltean îi aplauda pe adversari, gest care l-a impresionat pe „principalul” echipei din Ploiești. 

„Mi-am felicitat jucătorii, chiar dacă mi se reproșează că prea îi felicit. În seara asta pot spune că merită toate felicitările, au interpretat perfect planul tactic. Ne-a ieșit tot ce am lucrat, 100%. Știam că ne așteaptă un meci greu, mă bucur că am reușit să câștigăm pe un teren unde nu se mai câștigase.

Mă bucur că am reușit să câștigăm cele 3 puncte. Cred foarte mult în acest grup de jucători, formăm un grup foarte bun și lumea trebuie să aibă puțină răbdare.

Suntem în al doilea an de Liga 1, un an de tranziție în care trebuie să avem răbdare. Fără răbdare și pași corecți nu cred că se poate construi ceva trainic la Ploiești”, a spus Pîrvu inițial la OrangeSport.

Concluziile lui Florin Pîrvu după CSU Craiova - Petrolul 1-3

Despre Gheorghe Grozav, autorul golului 2: „Gicu este un jucător foarte valoros, care se antrenează foarte bine și poate decide jocuri. Mă bucur că a prins o seară bună și a reușit să facă un meci excelent”.

Despre lupta pentru play-off, Petrolul fiind acum a șasea: „În primul rând vreau să facem pașii corecți. Obiectivul nostru este declarat, locurile 7-9. Dacă vom fi sus, nu ne vom da la o parte. Avem forță, mergem și jucăm. La Ploiești, în acest vestiar, avem o mentalitate de învingători”.

Despre aplauzele publicului oltean: „Ca bonus, m-a impresionat foarte mult publicul craiovean, care a început să laude la un moment dat echipa noastră. Ce poate fi mai frumos?”

Despre suspendarea de 16 etape a lui Valentin Țicu: „Vali este un jucător foarte important pentru noi. Mi se pare că această decizie este foarte dură. Sper ca după ce primim motivarea să facem recurs și să-i fie reduse dintre etape. Este un jucător foarte tânăr, care are multe de spus în fotbalul românesc”.

VIDEO cu declarațiile lui Alexandru Musi după CSU Craiova - Petrolul

>

Mai multe știri despre CSU Craiova - Petrolul: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.