Liga 1

Daniel Pancu și Ilie Dumitrescu s-au pus de acord asupra unui tânăr din Superligă: „Referințele complete sunt foarte bune!”

Alexandru Musi, dreapta, foto: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 23 octombrie 2023

Petrolul s-a impus în deplasarea cu Universitatea Craiova, scor 3-1. Alexandru Musi (19 ani) a marcat un gol și l-a impresionat pe Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21. 

Alexandru Musi, mijlocașul împrumutat de Petrolul de la FCSB, a deschis scorul în minutul 57 al disputei de pe „Oblemenco”. A avut o prestație solidă și în continuare, iar selecționerul Daniel Pancu nu a trecut-o cu vederea.

Alexandru Musi, lăudat de Daniel Pancu 

„L-am văzut și acum, s-ar putea să fie convocat la tineret. L-am văzut și la U20. Marchează goluri, joacă foarte bine. 

Referințele despre el sunt foarte bune. Referințele complete, nu doar cele fotbalistice. L-au împrumutat de la FCSB și este cel mai bun under al lor. A marcat deja 4 goluri, parcă. E bun”, a spus Daniel Pancu la „Digi Sport Special”. 

Și Ilie Dumitrescu a vorbit frumos despre Musi: „Este un fotbalist care îmi place foarte mult, cere mingea, are calitate”.

Alexandru Musi, după golul din poarta Craiovei

În cele 13 apariții stagionale, în Superligă, Alexandru Musi a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive. Musi este o prezență constantă la naționala U20 a României. Runda viitoare nu va putea juca în derby-ul cu FCSB, din cauza unei clauze. 

Musi, în tricoul Petrolului

Mă bucur că am reușit să înscriu. Aveam nevoie de golul ăsta ca de aer. Mă bucur că am luat toate punctele. Acum putem să ne bucurăm. Sincer, la gol am vrut să o iau prima dată prin față, apoi am mers prin spate. Mă bucur că am marcat și fără să mă accidentez. Zic că victoria asta este foarte importantă. 

Mă bucur că ne-am descătușat. Îmi pare rău că nu pot să joc etapa viitoare. Îmi place să joc fotbal, de asta m-am apucat, să fac spectacol pentru mine și pentru familia mea

- Alexandru Musi

VIDEO. Ilie Balaci, omagiat de un întreg stadion în minutul 8 al duelului dintre Universitatea Craiova și Petrolul Ploiești

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.