Liga 1

Florin Răducioiu crede că FCSB ar fi trebuit să primească penalty în finalul meciului: „Uitați-vă unde are mâna, ce naiba! E 11 metri clar”

+8 Foto
Florin Răducioiu

Articol de Vlad Roșu  —  luni, 23 octombrie 2023

Fostul internațional Florin Răducioiu (53 de ani) crede că FCSB ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de pedeapsă în finalul meciului cu FC Voluntari, de duminică seară, încheiat 0-0. 

În minutul 87 al partidei de pe Arena Națională, vicecampioana României a cerut penalty, în urma unui presupus henț comis în interiorul careului de Cristian Paz, unul dintre stoperii ilfovenilor. 

Pantea a centrat din partea dreaptă, un fundaș al oaspeților a respins moale, aproape, de unde Ovidiu Popescu a trimis un șut violent. 

Mingea l-a lovit în mână pe Paz, dar „centralul” Marian Barbu a considerat că nu trebuie dictată lovitură de la 11 metri. Nici din camera VAR, acolo unde s-au aflat Valentin Cojocaru și Mircea Orbuleț, nu s-a intervenit. 

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al echipei naționale, consideră că FCSB ar fi trebuit să primească penalty, catalogând decizia arbitrilor de a nu a dicta lovitura de pedeapsă drept o „rușine”. 

Florin Răducioiu crede că FCSB ar fi trebuit să primească penalty în meciul cu FC Voluntari: „11 metri clar, este o ruşine!”

„Este 11 metri clar, mingea se ducea în poartă. Nu pot să cred că nu s-a dat 11 metri cu toate aceste tehnologii. Uitaţi-vă unde are mâna, ce naiba? 

E 11 metri clar, este o ruşine!”, a precizat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor. 

VIDEO. FCSB a cerut penalty pe final de meci în duelul cu FC Voluntari

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.