Liga 1

Victor Becali, șocat la finalul meciului FCSB - FC Voluntari: „E o surpriză mare. Cu echipele mici se pierde campionatul”

Victor Becali

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 23 octombrie 2023

Impresarul Victor Becali (62 de ani) crede că remiza dintre FCSB și FC Voluntari, scor 0-0, din runda cu numărul 13 din Liga 1, este o mare surpriză. 

FCSB rămâne liderul clasamentului din Superliga și după remiza cu FC Voluntari de duminică seară, scor 0-0. 

Cu toate acestea, distanța față de CFR Cluj, ocupanta locului secund, poate fi redusă dacă ardelenii se impun pe teren propriu în fața Oțelului Galați, luni seară. 

Victor Becali a fost prezent pe Arena Națională la meciul dintre FCSB și FC Voluntari. Vărul lui Gigi Becali consideră că remiza dintre cele două reprezintă o surpriză, menționând că nu înțelege de ce FCSB are probleme în meciurile cu ilfovenii. 

VIDEO. Victor Becali: „FCSB a avut mereu probleme cu FC Voluntari”

>

„E o surpriză mare. FCSB are întotdeauna probleme cu FC Voluntari. Nu înțeleg de ce. Se descurcă foarte greu. Cu echipele mici se pierde campionatul și FCSB așa a făcut mereu. 

Coman este foarte important, dar el a ieșit în finalul primei reprize. Oricum nu se îmtâmplase mare lucru”, a declarat Victor Becali, la finalul partidei de pe Arena Națională. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.