Liga 1

Întâlnire cu scântei între suporterii lui Dinamo și jucători: „Bani ne-a ignorat și a tăiat-o! Burcă era furios, avea 7 culori la față”

Întâlnire cu scântei între suporterii lui Dinamo și jucători: „Bani ne-a ignorat și a tăiat-o direct în autocar! Ovidiu Burcă avea 7 culori la față”

Articol de Vlad Roșu  —  luni, 23 octombrie 2023

Sâmbătă după-amiază, Dinamo a fost învinsă clar pe terenul lui Hermannstadt, 0-4, în runda cu numărul 13 din Liga 1. 

Cosmin, un membru al grupului de fani dinamoviști din Sighișoara, prezent la meci, a povestit cum Ahmed Bani (21 de ani), mijlocașul bucureștenilor, i-a ignorat pe fanii alb-roșiilor la finalul partidei.

El susține că mai mulți suporteri dinamoviști i-au așteptat pe jucători și pe antrenorul Ovidiu Burcă la finalul meciului la autocarul echipei. 

Fanul lui Dinamo susține că Ahmed Bani i-a ignorat pe suporterii alb-roșii la finalul meciului cu Hermannstadt: „A tăiat-o în autocar”

„Noi, o parte din băieții care am fost aseară (n.r. - sâmbătă) la meci, nu am plecat acasă. Ne-am dus și i-am așteptat la autocar. Am acceptat înfrângerile, dar nu acceptăm delăsarea și bătaia de joc. 

Ce s-a întâmplat a fost o bătaie de joc. 99% din vină o au jucătorii. Am vrut să vedem cine are curaj să vină să discute cu noi. Bani ne-a ignorat, de exemplu. A tăiat-o în autocar. Au venit Iulian Roșu, spaniolii, a venit Patriche, a venit Bena. 

Iulian Roșu

Păreau că se uită prin noi. După a venit Ovidiu Burcă, care era furios, avea 7 culori la față. I-am zis lui Patriche: «Răzvan, ești căpitan, ești cel mai în vârstă din echipa asta, nu se poate așa ceva. 

Du-te cu Ovidiu într-un birou, discutați și faceți ce e nevoie. Faceți ceva. Ce s-a întâmplat a fost sub nivelul de toleranță!»”, a relatat acesta la Radio Dinamo 1948. 

Fan dinamovist: „Le-am spus spaniolilor că Dinamo e aici cum sunt Barcelona sau Real Madrid în Spania”

„Am stat aseară (n.r. - sâmbătă) acolo și i-am așteptat pe rând la discuții. Le-am spus și spaniolilor: «Dacă nu aveți chef și nu înțelegeți ce stemă purtați pe piept, atunci sunteți liberi să plecați, nu vă ține nimeni cu forța. Oricum veți pleca, nu toți deodată, dar pe rând. Dinamo e aici cum sunt Barcelona sau Real Madrid acolo. 

Dacă nu înțelegeți și nu vreți, lăsați-i pe alții, că poate ei vor»”, a mai afirmat acesta, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.