Liga 1

Gigi Becali acuză jocuri de culise după penalty-ul nedat: „E clar că e ceva. Poate arbitrii sunt supuși Federației”

Articol de Sergiu Alexandru, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 23 octombrie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat arbitrajul din meciul cu FC Voluntari (0-0).

  • În minutul 87 al meciului de pe Arena Națională, roș-albaștrii au cerut insistent penalty la o fază la care mingea l-a lovit în mână pe Cristian Paz.
  • „Centralul” Marian Barbu a considerat însă că nu se impune acordarea unei lovituri de pedeapsă. Nici din camera VAR nu s-a intervenit.

Omul de afaceri a vorbit azi despre momentul fierbine de la finalul partidei, când FCSB a cerut penalty pentru un henț.

VIDEO Gigi Becali atacă arbitrajul din FCSB - FC Voluntari

>

„Da, cred că cineva are ceva cu FCSB. Am avut penalty-uri cu U Cluj, acum am avut iar penalty. Nu înțeleg... E VAR... E posibil să fie ceva. E clar că e ceva. Dar i-am zis lui MM Stoica că trebuie să câștigăm oricum.

Nu vreau să mă cert în fiecare săptămână cu cineva, să jignesc pe cineva. Dacă Vassaras și-a cerut scuze, înseamnă că nu a dat el ordine. Dar e posibil ca arbitrii să fie supuși Federației, iar eu nu am cu Federația... E posibil orice. E inadmisibil să nu dai penalty aseară. Se vede clar e în mână. Avea mână la un metru de corp. Dacă nu vezi, e clar...”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO. Faza la care FCSB a cerut penalty cu FC Voluntari

>

FCSB a solicitat penalty spre finalul partidei cu FC Voluntari. Pantea a centrat din partea dreaptă, un fundaș al oaspeților a respins moale, în apropiere, de unde Ovidiu Popescu a trimis un șut violent.

Mingea l-a lovit direct în mâna stângă pe stoperul Cristian Paz, fără să-i fi atins altă parte a corpului în prealabil. „Centralul” Marian Barbu a considerat că nu se impune acordarea unui penalty. Nici din camera VAR, acolo unde s-au aflat Valentin Cojocaru și Mircea Orbuleț, nu s-a intervenit.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.