Handbal

Cea mai sexy antrenoare din România, mesaj manifest: „Apar tot felul de habarniști. De asta suntem în cădere liberă”

+47 Foto
Mihaela Evi, foto: Instagram @mihaelaevi

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 23 octombrie 2023

Mihaela Evi, antrenoare de juniori la secția de handbal feminin de la Gloria Bistrița, a avut un mesaj dur privind creșterea copiilor și modul în care aceștia văd handbalul.

Ea consideră că la nivel de juniori nu ar trebui să existe termenii de „titulari” și „rezeve”, iar hanbalul a nivel de copii este la un nivel scăzut din cauza unor „habarniști”.

Mihaela Evi: „De asta suntem în cădere liberă cu handbalul”

„La copii nu există așa ceva, rezerve și titulari. Doar, eventual, jucătoare mai în formă și mai puțin în formă. Pentru că e normal, sunt copii, au perioade mai stresante la școală, perioade cu teste. D-aia suntem în cădere liberă cu handbalul, nu mai are cine să crească sănătos sportivi. Toată lumea vrea direct la senioare, sărim etape. 

Și atunci la juniori, la rădăcină, unde e cel mai important, apar tot felul de habarniști, lipsiți de orice cunoștințe. Nu mai există o scară de valori. 

Discuția e una lungă, că pot să scriu o carte. M-am gândit de multe ori să scriu tot ce trăiesc, cred că s-ar vinde bine”, a transmis Mihaela Evi pe Instagram.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.