Liga 1

Altă veste dură pentru FCSB! MM Stoica: „Coman are ruptură. Pleacă la Belgrad” + Când revine pe teren

Florinel Coman

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 23 octombrie 2023

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a declarat că Florinel Coman are ruptură musculară.

Extrema stânga a roș-albaștrilor a părăsit terenul în prima repriză cu Voluntari, scor 0-0, acuzând probleme la coapsă. El are o leziune fribrilară, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor în exclusivitate, și nu va juca în meciul cu Petrolul, programat pe 28 octombrie. El va reveni cu Rapid, pe 5 noiembrie, conform lui MM Stoica.

MM Stoica: „Coman are ruptură”

„Coman a cerut înlocuire cu un minut înainte. E o leziune fibrilară de gradul 3. Va pleca la Belgrad. Ce situaţie gravă să fie... E o leziune fibrilară, e o situaţie care se întâmplă la fotbal. E la coapsă. E ruptură. A simţit de la echipa naţională. La naţională nu a prea jucat, doar că a simţit şi acolo şi părea să aibă doar febră musculară.

Între febră musculară şi leziune musculară limita e foarte mică. Lumea nu prea înţelege. Nu sunt medic, dar mă pot exprima pe înţelesul tuturor. Cu cât se rup mai multe fibre se ajunge să fie mai grav. E leziune de gradul 3.

Cu Rapid 100% va fi. El n-a zis nimic, s-a antrenat normal. Febra musculară doare cum doare şi leziune. Uneori e febră musculară şi nu spui, dar asta a fost. Se rezolvă şi bine că e într-o zonă unde poate intra Marijana. N-a simţit la antrenamente, a simţit la naţională şi în două zile a dispărut orice urmă de durere”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Coman va pleca la vraciul Marijana Kovacevic, la Belgrad, acolo unde s-a mai tratat și anul trcut, când a suferit o ruptură musculară.

Conform lui MM Stoica, Florinel a avut atunci o leziune musculară de 18 centimetri, dar după ce a făcut tratament aproape o săptămână în Serbia, s-a întors complet refăcut și a putut să joace imediat. Chiar și ulterior a fost ferit de accidentări.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.