Liga 1

GSP a aflat numele antrenorului străin dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! A fost și pe lista lui Gigi Becali

+8 Foto
Mihai Rotaru se pregătește să-l numească interimar la Universitatea Craiova pe Corneliu Papură

Articol de Remus Răureanu  —  Monday, 23 October 2023

Înfrângerea cu Petrolul, 1-3, ar urma să fie ultimul meci al Universității Craiova cu Corneliu Papură (50 de ani) pe bancă. Din informațiile Gazetei, Mihai Rotaru îl vrea pe bulgarul Valentin Iliev (43 de ani). Pe listă se mai află un antrenor grec și unul spaniol.

Rezultatele slabe și revolta fanilor l-au făcut pe Mihai Rotaru să se răzgândească în privința lui Corneliu Papură. Finanțatorul Universității Craiova vrea un antrenor străin în Bănie, iar Gazeta a aflat unul dintre numele aflate. 

Universitatea Craiova îl vrea pe Valentin Iliev

Valentin Iliev, deținător al Licenței Pro, pregătește din finalul lunii septembrie 2023 echipa secundă a celor de la ȚSKA 1948 Sofia.

Mihai Rotaru îl cunoaște bine pe bulgar. Iliev a evoluat la CS Universitatea în sezonul 2015/2016, iar în 2018/2019 a făcut parte din staff-ul oltenilor.

Valentin a fost și pe lista celor de la FCSB înaintea numirii lui Elias Charalambous. Îl convinsese pe Gigi Becali datorită apropierii de Dumnezeu. 

Iliev, țârcovnic în Bulgaria

În 2018, în timp ce antrena în liga a 3-a din Bulgaria, Valentin Iliev era țârcovnic la biserica cu hramul Sfântului Gheorghe din Bistrița, Bulgaria.

În timpul liber, Iliev slujea într-o bisericuță din Bistrița, un sat cu 5.000 de locuitori din Bulgaria. Țârcovnicul este un dascăl care are în grijă curățenia bisericii și îl ajută pe preot.

Antrenorul bulgar are peste 20 de tatuaje cu caracter religios pe corp, toate inspirate din Biblie. Singurele excepţii sunt numele soţiei şi al băiatului.

Era extrem de profesionist și cel mai credincios fotbalist pe care l-am cunoscut. E tatuat din cap până în picioare cu biserici, busturi
- Daniel Pancu, despre Valentin Iliev

VIDEO. Răsfață Mihai Rotaru jucătorii prea mult? Ce spune Alex Mitriță: ”Nu cred că foarte atașat de vreun jucător”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.